Locul ideal de schimbat idei

Camere & Tarife

Cele 10 camere ( 4 camere triple si 6 camere duble ) sunt amenajate in stil elegant  ce imbina modernul cu traditionalul. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu bai proprii , paturi cu saltele din spuma cu memorie, perne antialergice, draperii ce va permit sa stabiliti dumneavoastra cand sa fie dimineata, televizor LCD. Camerele duble au cate un balcon , iar camerele trimple au cate doua balcoane din care veti putea admira privelistea minunata pe care o ofera natura . Camerele sunt ideal concepute astfel incat sa poata fi configurate la cerere pentru una, doua, trei, sau patru persoane. Va recomandam sa alegeti apartamentele spatioase pentru un extra confort. Pensiunea Fish Valley raspunde cu promtitudine si profesionalism solicitarilor oaspetilor sai, astfel incat acestia sa se simta mai bine decat acasa pe intreaga perioada a cazarii lor. Ne straduim sa va oferim servicii hoteliere specifice care nu doar sa indeplinesca standardele unui hotel de trei stele ci chiar sa le depaseasca.
Camera dubla
Camere spatioase cu balcon, dotate cu mobilier nou, un pat dublu (160 X 200), baie proprie moderna, Tv satelit.
Tarif weekend :   240 Ron camera / noapte Tarif non – weekend :   220 Ron camera / noapte (Tarifele includ taxa de statiune)
Camera tripla
Camere spatioase, amenajate in stil modern si elegant, cu cate 2 balcoane, dotate cu mobilier nou, un pat dublu (160 sau 180 X 200) si o canapea extensibila (120 X 200),  baie proprie , Tv satelit.
Tarif weekend: 300 Ron camera / noapte Tarif non – weekend :   260 Ron camera / noapte (Tarifele includ taxa de statiune)

Termene si conditii

Tarife. Toate tarifele afişate conţin tva-ul în condiţiile legii, sunt exprimate în RON. Tarifele includ taxa locală de statiune.

Preturile afisate sunt valabile pe tot parcursul anului CU EXCEPTIA intervalelor : 1-5 Ianuarie ; 21-23 Februarie, 17-20 Aprilie, 1-3 Mai, 29 Mai – 1 Iunie ; 17-20 Iunie ; 27 Noiembrie – 1 Decembrie ; 23- 31 Decembrie din anul 2022. In aceste intervale se vor face pachete sau alte oferte speciale ce pot fi comunicate telefonic sau pot aparea in sectiunea OFERTE. Se inchiriaza pentru minim 2 nopti. Pentru rezervare este necesara confirmarea de catre noi a disponibilitatii camerelor, urmata de plata unui avans – nerambursabil si nereportabil – in valoare de 50% din tariful pachetului ales. Stimati turisti, va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre. Cu aceasta ocazie dorim sa va prezentam cateva informatii utile sejurului dumneavoastra impreuna : Prezentul regulament are ca obiectiv stabilirea condiţiilor de şedere a turiştilor în incinta pensiunii. El se aplică tuturor turiştilor, care îl acceptă prin însuşi faptul cazării lor în pensiune şi trebuie să i se conformeze fără limite sau rezerve.

Anularea rezervării. Orice anulare de rezervare a camerei se va face numai în scris la recepţia hotelului sau la email: contact@fishvalley.ro în următoarele condiţii:
*Penalizare 30% din valoarea pachetului de servicii dacă renunţarea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice înainte de dată sosirii
**Penalizare 50% din valoarea pachetului de servicii dacă renunţarea se face în intervalul mai mic de 16 zile de prima zi de cazare sau neprezentarea la dată programată.

Sosirea şi plecarea.

 • Cazarea în pensiune se face la recepţie, prezentând actul de identitate pentru înregistrarea în registrul destinat oaspeţilor şi pentru a se elibera cheia aferentă camerei rezervate.
 • Check In: începand cu ora 14.00 Check Out: ora 11.00
 • Cazarea se face după înregistrare şi recepţionarea camerei .Din momentul achitării şi preluării camerei cheia se predă de la recepţie, turistul răspunzând de camera rezervată

       Este interzis consumul de alimente si bauturi aduse din afara pensiunii ! Masa se serveste in restaurant sau in foisor la urmatoarele intervale orare: 08.30 – 10.00: mic dejun (35 lei /pers)         13.00 – 16.30: pranz (50 lei /pers)           19.30 – 21.30: cina (45 lei /pers) Turiştii trebuie:

 • Să nu deterioreze obiectele din dotarea Pensiunii în caz contrar aceştia datoreaza Pensiunii suma egală cu de 3 ori valoarea obiectului deteriorat şi manopera;
 • Să nu preia la plecare vreun obiect din dotare;
 • Să nu deranjeze liniştea celorlalţi clienţi între orele 22.00 – 8.30 şi 13.30 – 16.30;
 • Să nu lase copiii nesupravegheaţi, să nu ţipe, să nu alerge pe scări şi holuri .
 • Să anunţe cât de repede posibil orice defecţiune a aparatelor sau instalaţiilor din dotare;

Va rugam nu scoateti prosoape din camera, pentru piscina sunt disponibile prosoape gratuit la receptie. De asemenea, nu folosiţi prosoapele pentru: şters părul vopsit, pentru demacheat, curaţat încălţămintea, geamantanele, pardoseala etc. Orice prosop sau lenjerie deteriorată astfel se va plăti – 50 ron prosop mic ,100 ron prosop mare, 150 ron lenjeria

 • Orice accident produs ca urmare a utilizării necorespunzătoare a obiectelor din dotare sau nerespectării prezentului regulament nu este responsabilitatea noastră.
 • De asemenea, orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiiilor nu este responsabilitatea noastră.
 • Pensiunea nu işi asumă responsabilitatea pentru maşinile din parcarea privată şi pentru obiectele lăsate în interiorul acestora.
 • Interzis accesul cu consumatori electrici mari, reşouri, radiatoare, fierbătoare în pensiune;
 • Gunoiul şi resturile menajere se vor depozita în saci menajeri, care se pot procura de la recepţie, sau în coşurile de gunoi amplasate in pensiune;
 • Nu aruncaţi în WC obiecte care ar putea conduce la avarierea staţiei de colectare a rezidurilor;
 • Va rugam nu lasati in balcon taburetii, noptiere sau alte obiecte din camera.

.

Conţinutul site-ului Permisiunea de utilizare a Site-ului este acordată de către proprietar „Pensiunea Fish Valley” numai în următoarele condiţii:

 1. a)Site-ul este utilizat exlusiv în scopuri personale şi necomerciale;
  b)Conţinutul Site-ului nu este reprodus în medii on-line sau off-line fără acordul prealabil din partea titularului;
  c) Acesta respectă în tot, cu titlu permanent prezenţele condiţii. Folosirea oricărui text, imagine, material din acest site în alte scopuri decît cele noncomerciale şi cele specificate în site, fără acordul scris al „Pensiunii Fish Valley”, este interzisă, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

Politica de rezervări. Pentru rezervarea camerelor completaţi formularul de pe site (www.fishvalley.ro) sau apelaţi nr. de telefon: + 4 0770 906 061, + 4 0745 30 50 50. Pentru confirmarea rezervarii este necesară achitarea unui avans în concordanţă cu valoarea serviciilor solicitate.

Fumatul. La Pensiunea Fish Valley nu sunt disponibile camere pentru fumători. Fumatul nu este permis în incinta pensiunii. Utilizati scrumiera pentru a fuma pe balcon.

Animalele de companie. Regula generală este că nu este permisă cazarea în pensiune a persoanelor însoţite de animale şi păsări. Este interzis accesul cu animale şi păsări de companie în restaurant, sala de conferinţe.

Spaţiul de parcare şi autoturismele. Parcarea se poate face în perimetrul pensiunii. Deşi luăm toate măsurile de precauţie pentru evitarea neplăcerilor va rugăm nu lăsaţi obiecte de valoare sau acte în interiorul autoturismelor, dacă o faceţi noi vă informăm pe această cale că este pe răspunderea dumneavoastră.

Bunuri personale şi obiecte de valoare.  Nu ne asumăm nici un fel de răspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta Pensiunii Fish Valley.

Băuturi alcoolice. În cadrul Restaurantului Pensiunii Fish Valley este interzisă aducerea şi consumarea băuturilor alcoolice din exteriorul acestuia. De asemenea, Restaurantul Pensiunii Fish Valley îşi rezervă dreptul de a nu mai servi persoanele care sunt în stare de ebrietate sau care deja au consumat băuturi alcoolice în cantităţi mai mari şi devin recalcitranţi.

Modalităţi de plata. Cardurile bancare acceptate pentru plata sunt Visa, Mastercard şi Maestro.Se acceptă şi plata în numerar în moneda naţională în limita plafonului legal stabilit sau transfer bancar, în acest ultim caz va rugăm să prezentaţi la cazare OP ul vizat de banca. Factură se va achita la prezentarea acesteia.

Bacşişul şi costurile serviciilor. Gratificaţiile pentru personalul pensiunii sunt la latitudinea clienţilor noştri şi nu vom solicita costuri suplimentare pentru servicii.

Politica de protecţie a mediului. Protecţia mediului reprezintă pentru noi o permanentă preocupare, de aceea promovăm o atitudine responsabilă privind această problema. Menţionăm că detergenţii folosiţi pentru spălarea şi sterilizarea lenjeriilor, prosoapelor, fetelor de masă, halatelor sunt biodegradabili, iar o economisire a lor presupune o conservare mai bună a mediului înconjurător. Lenjeria şi prosoapele se schimbă la trei zile de cazare sau la cererea clientului. Pentru a ne semnaliza dorinţa dumneavoastră de a schimbă obiecte de lenjerie şi prosoape va rugăm să le lăsaţi pe jos sau în cădiţă.

Dispute şi reclamaţii. Orice reclamaţie cu privire la servicii trebuie făcută în scris la recepţia sau secretariatul unităţii, dar nu după părăsirea unităţii . Orice controversă, dispută sau reclamaţie care ar putea să apară în urmă aplicării acestor termene şi condiţii, vom încerca să o rezolvăm pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil , va intră sub jurisdicţia instanţelor judecătoreşti de la sediul SC MENADA PROD SRL. Clauze finale:
Considerăm că orice client în momentul cazării sau în momentul accesării vreunui serviciu oferit de Pensiunea Fish Valley ( camere de hotel, restaurant, bar, săli de conferinţă,etc) a luat cunoştinţă de termenele şi condiţiile mai sus menţionate şi le-a acceptat tacit.

Politica privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR)

Compania SC MENADA PROD SRL deține website-ul www.fishvalley.ro

SC MENADA PROD SRL SRL în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, CONFORM Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal SC MENADA PROD SRL SRL, este o companie privată, care oferă servicii de cazare, masă, tratament, relaxare.

Această politică explică de ce, cum și ce informații colectăm despre dumneavoastră atunci când vizitați website-ul nostru.  De asemenea, explică scopurile specifice pentru care utilizăm și dezvăluim aceste informații. Luăm în serios politica noastră privind protecția detelor cu caracter pesonal și niciodată nu vindem baze de date cu utilizatori și adrese de e-mail. În această declarație, “Informații personale” înseamnă orice informație care identifică sau poate fi utilizată pentru a vă identifica pe dumneavoastră sau pe un abonat, direct sau indirect, incluzând, dar fără a se limita la, numele și prenumele, data nașterii, adresa de e-mail, sexul, ocupația sau alte informații demografice.

Dacă aveți întrebări cu privire la prelucrarea informațiilor dumenavoastra personale, vă rugăm să ne contactați la office@fishvalley.ro.

Pentru a accesa website-ul nostru nu este nevoie să vă înregistrați. Dacă sunteți doar un vizitator, nu colectăm informații personale despre dumneavoastră, decât informațiile stocate prin utilizarea cookie-urilor, care sunt descrise la secțiunea Politică de cookie. Cu toate acestea, pot exista circumstanțe în care alegeți să vă înregistrați / înscrieți pentru a primi informări sau noutăți despre serviciile noastre sau despre acțiunile desfășurate de către Pensiunea Fish Valley. În aceste cazuri, Pensiunea Fish Valley poate contacta persoanele înregistrate pentru a le invita la evenimente, pentru a le oferi informații despre serviciile și soluțiile noastre sau pentru alte scopuri de marketing.

Informațiile pe care le colectăm

 1. Informații pe care ni le transmiteți în mod voluntar

Atunci când: vă înregistrați pentru o rezervare, prin intermediul website-ului, ne contactați folosind formularele de contact de pe website, ne transmiteți un e-mail, descărcați documente de pe website-ul nostru, aplicați pentru unul dintre job-urile vacante anunțate pe diferite căi de informare sau ne trimiteți CV-ul dumneavoastră, comunicați/luați legătură cu noi în orice fel, ne trasmiteti voluntar informații despre dumneavostră, pe care le colectăm. Aceste informații pot include: numele dumenavoastră, adresa fizică , adresa de e-mail de afaceri, adresa IP, numărul de telefon de serviciu, compania pe care o reprezentați , ocupația / funcția , CV-ul, locația sau alte informații demografice.

 1. Informații pe care le colectăm automat

Când navigați pe website-ul nostru, este posibil să colectăm informații despre vizita dumneavoastră pe website și a modului în care interacționați cu acesta. Aceste informații pot include adresa IP, sistemul dumneavoastră de operare, ID-ul browserului dumneavoastră, activitatea dumneavoastră de navigare și alte informații despre modul în care ați interacționat cu website-ul nostru.

 1. Informații din alte surse

Uneori, putem obține informații despre dumneavoastră din alte surse, cum ar fi: Platformele social media (Facebook ); Din cărțile de vizită pe care le primim de la colegii noștrii, în urma întâlnirilor cu dumneavoastră. Ne asigurăm că aceste surse sunt autorizate să proceseze și să ne furnizeze informațiile dumneavoastră. Utilizăm aceste informații, singure sau în combinație cu alte informații (inclusiv informații personale) pe care le colectăm, pentru a ne îmbunătăți capacitatea de a oferi conținut relevant pentru dumneavoastră și pentru a vă oferi informații despre soluțiile și serviciile care ar putea fi de interes pentru dumneavoastră.

Categorii speciale de date cu caracter personal

Pensiunea Fish Valley nu colectează intenționat categorii speciale de date cu caracter (informații personale sensibile) prin intermediul site-ului nostru. Informațiile personale sensibile includ: informații care dezvăluie originea rasială sau etnică; opiniile politice; credințele religioase sau filosofice; sindicate; prelucrarea datelor genetice sau biometrice în scopul identificării unice a unei persoane fizice; informații privind sănătatea; informații privind viața sexuală sau orientarea sexuală a unei persoane fizice; și în unele cazuri, numere de securitate socială sau informații financiare.

Scopul colectării datelor cu caracter personal de către Pensiunea Fish Valley

Utilizăm informațiile deținute despre Dumneavoastră în următoarele scopuri: Pentru a ne asigura că informațiile de pe site-ul nostru sunt prezentate într-un mod eficient pentru dumneavoastră și pentru computerul / dispozitivele pe care le utilizați. Pentru a vă oferi informații despre serviciile pe care ni le solicitați sau care considerăm că va interesează, în cazul în care v-ați dat acordul pentru a fi contactat în acest scop. Cum ne îndeplinim obligațiile care decurg din contractele încheiate între Dumneavoastră și Pensiunea Fish Valley. Datele dumneavoastră vor fi folosite doar în scopul realizării rezervărilor și la întocmirea documenteleor fiscale (facturi), cu respectarea Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce priveș te prelucrarea datelor cu caracter personal – GDPR .

Stocarea datelor cu caracter personal

Toate informațiile pe care ni le furnizați sunt stocate pe serverul nostru securizat. Din păcate, transmiterea de informații prin internet nu este complet sigură. Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja datele personale , nu putem garanta securitatea datelor dumneavoastră transmise pe website-ul nostru; orice transmisie este pe propriul dumneavoastră risc. Odată ce primim informațiile dumneavoastră, vom folosi proceduri stricte și funcții de securitate pentru a încerca să împiedicăm accesul neautorizat. În cazul în care sunteți client Pensiunea Fish Valley datele dumneavoastră vor fi stocate pe perioada contractuală și 7 ani după terminarea acestei perioade. Dacă nu sunteți client Pensiunea Fish Valley, datele Dumneavoastră vor fi șterse dacă în ultimele 60 de luni nu ați interacționat/comunicat cu noi, în mod direct.

Dezvăluire

Pensiunea Fish Valley vă poate dezvălui informațiile dumneavoastră Personale doar: Când solicitați în mod cert dumneavoastră, vizitatorul site-ului; În conformitate cu cerințele unui ordin judecătoresc sau a oricărei alte cerințe legale sau reglementare.

Drepturile dumneavoastră

Mai jos puteți găși o scurtă descriere a drepturilor dumneavoastră în conformitate cu noul regulament. Acest conferă mai multe drepturi persoanelor cărora li se prelucrează datele cu caracter personal. Pentru mai multe detalii, vizități www.eugdpr.org.

Dreptul de acces înseamnă că aveți dreptul de a obține o confirmare din partea noastră că prelucrăm sau nu datele dumneavoastră, iar dacă da, să vă oferim acces la aceste date precum și informații despre cum sunt prelucrate.

Dreptul la portabilitate se referă la faptul că puteți primi datele personale într-un format structurat, care poate fi citit automat și la dreptul că acestea pot fi transmise direct altui operator.

Dreptul la opoziție vizează dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale atunci când aceasta deservește un interes public ori un interes legitim al nostru.

Dreptul la rectificare se referă la corectarea fără întârzieri nejustificate, a datelor personale inexacte.

Dreptul la ștergere/dreptul de a fi uitat înseamnă că aveți dreptul să vă ștergem datele colectate fără întârzieri nejustificate, în oricare din următoarele situații: nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, v-ați retras consimțământul și nu există alt temei juridic pentru prelucrare, vă opuneți prelucrării , datele au fost colectate ilegal, datele trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale, colectarea s-a făcut cu oferirea de servicii ale societății informaționale .

Dreptul la restricționarea prelucrării poate fi exercitat dacă se contestă exactitatea datelor pe o anumită perioadă, suficientă pentru verificarea datelor, dacă prelucrarea este ilegală dar nu se dorește ștergerea datelor doar restricționarea, în cazul în care Pensiunea Fish Valley nu mai are nevoie de datele personale în vederea prelucrării însă ni le cereți pentru apărarea unui drept în instanță, dacă v-ați opus prelucrării pentru intervalul de timp cât se verifică dacă drepturile legitime prevalează asupra drepturilor dumneavoastră.

Pensiunea Fish Valley nu colectează sau nu compilează informații personale obținute de site-ul nostru pentru a le disemina sau a le vinde altor părți în scopuri de marketing. Aveți dreptul legal de a solicita detalii despre informațiile personale pe care le deținem în legătură cu dumneavoastră. Pensiunea Fish Valley vă oferă posibilitatea de a păstra informațiile dumneavoastră personale corecte și actualizate. Dacă în orice moment doriți ca Pensiunea Fish Valley să rectifice, să ștergă sau să restricționeze prelucrarea informațiilor dumneavoastră personale, doriți să obțineți confirmarea faptului că informațiile dumneavoastră personale sunt sau nu prelucrate de către Pensiunea Fish Valley, să accesați informațiile dumneavoastră personale, să vă exercitati dreptul la portabilitatea datelor sau să va retrageți consimțământul dumneavoastră de procesare, va rugăm să ne contactați.

Link-uri externe

Rețineți că, uneori, www.fishvalley.ro conține legături către alte site-uri care nu intră sub incidența prezenței politici de prelucrare a datelor cu caracter personal. Vizitatorii website-ului nostru pot fi direcționați către website-uri terțe pentru mai multe informații, despre evenimente, serviciile furnizorilor, entități guvernamentale, organizații nonprofit și rețele sociale. Pensiunea Fish Valley nu oferă nicio declarație sau garanție privind modul în care informațiile dumneavoastră sunt stocate sau utilizate pe servere terțe. Va recomandăm să vă informați cu privire la politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a fiecărui website terț legat de site-ul nostru, pentru a determina modul în care acestea utilizează informațiile dumneavoastră personale.

Datele cu caracter personal ale copiilor

Acest site, www.fishvalley.ro, nu este destinat copiilor. Înțelegem importanța protejării datelor cu caracter personal ale copiilor, în special într-un mediu on-line și nu colectăm sau menținem cu bună știință informații despre copii.

Schimbări în politică privind prelucrarea datelor cu caracter pesonal

Orice modificare pe care o putem face în viitor în politica noastră privind prelucrarea datelor cu caracter personal va fi afișată pe această pagină. Verificați periodic această pagină dacă doriți să monitorizați modificările.

 

Acest regulament vine în întâmpinarea aşteptărilor turiştilor noştri, fiind intocmic in urma antecedentelor . În cazul nerespectării lui, ne rezervăm dreptul interzicerii accesului în incinta pensiunii.      

 Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă dorim un sejur cât mai plăcut !

Servicii

Pensiunea Fish Valley vine in intampinarea clientilor cu servicii ireprosabile:

 

 • cazare clasificata la 3 stele
 • restaurant-bar
 • acces la utilitati moderne
 • organizari evenimente
Evenimente
Pensiunea Fish Valley va pune la dispozitie cele mai bune solutii pentru eventimentele dvs.:

 • team building
 • conferinte
 • petreceri private
 • evenimente speciale
Contact

Adresa: Str. Campul lui Neag, Nr. 188 A, Uricani, Hunedoara

Telefon: 0731 787 441

E-mail: contact@fishvalley.ro

Copyright © 2015+ Pensiunea Fish Valley
Webdesign by White Pyramid SRL