Locul ideal de schimbat idei

Camere & Tarife

Cele 10 camere ( 4 camere triple si 6 camere duble ) sunt amenajate in stil elegant  ce imbina modernul cu traditionalul. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu bai proprii , paturi cu saltele din spuma cu memorie, perne antialergice, draperii ce va permit sa stabiliti dumneavoastra cand sa fie dimineata, televizor LCD. Camerele duble au cate un balcon , iar camerele trimple au cate doua balcoane din care veti putea admira privelistea minunata pe care o ofera natura . Camerele sunt ideal concepute astfel incat sa poata fi configurate la cerere pentru una, doua, trei, sau patru persoane. Va recomandam sa alegeti apartamentele spatioase pentru un extra confort.
Pensiunea Fish Valley raspunde cu promtitudine si profesionalism solicitarilor oaspetilor sai, astfel incat acestia sa se simta mai bine decat acasa pe intreaga perioada a cazarii lor. Ne straduim sa va oferim servicii hoteliere specifice care nu doar sa indeplinesca standardele unui hotel de trei stele ci chiar sa le depaseasca.

Camera dubla

Camere spatioase cu balcon, dotate cu mobilier nou, un pat dublu (160 X 200), baie proprie moderna, Tv satelit.

Tarif weekend :   230 Ron camera / noapte

Tarif non – weekend :   210 Ron camera / noapte

 

 

Camera tripla

Camere spatioase, amenajate in stil modern si elegant, cu cate 2 balcoane, dotate cu mobilier nou, un pat dublu (160 sau 180 X 200) si o canapea extensibila (120 X 200),  baie proprie , Tv satelit.

Tarif weekend: 290 Ron camera / noapte

Tarif non – weekend :   250 Ron camera / noapte

 

 

Preturile afisate sunt valabile pe tot parcursul anului CU EXCEPTIA intervalelor : 1-5 Ianuarie ; 21-23 Februarie, 17-20 Aprilie, 1-3 Mai, 29 Mai – 1 Iunie ; 18-21 Iunie ; 27 Noiembrie – 1 Decembrie ; 23- 31 Decembrie din anul 2020. In aceste intervale se vor face pachete sau alte oferte speciale ce pot fi comunicate telefonic sau pot aparea in sectiunea OFERTE.

Se inchiriaza pentru minim 2 nopti.

Pentru rezervare este necesara confirmarea de catre noi a disponibilitatii camerelor, urmata de plata unui avans – nerambursabil si nereportabil – in valoare de 50% din tariful pachetului ales.

Stimati turisti, va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre. Cu aceasta ocazie dorim sa va prezentam cateva informatii utile sejurului dumneavoastra impreuna :

Prezentul regulament are ca obiectiv stabilirea condiţiilor de şedere a turiştilor în incinta pensiunii. El se aplică tuturor turiştilor, care îl acceptă prin însuşi faptul cazării lor în pensiune şi trebuie să i se conformeze fără limite sau rezerve.

 • Cazarea în pensiune se face la recepţie, prezentând actul de identitate pentru înregistrarea în registrul destinat oaspeţilor şi pentru a se elibera cheia aferentă camerei rezervate.
 • Check In: începand cu ora 14.00 Check Out: ora 11.00
 • Cazarea se face după înregistrare şi recepţionarea camerei conform fişei de îregistrare cu inventarul camerei. Din momentul achitării şi preluării camerei cheia se predă de la recepţie, turistul răspunzând de camera rezervată

       Este interzis consumul de alimente si bauturi aduse din afara pensiunii !

Masa se serveste in restaurant sau in foisor la urmatoarele intervale orare:

08.30 – 10.00: mic dejun (25 lei /pers)         13.00 – 16.30: pranz (45 lei /pers)           19.30 – 21.30: cina (40 lei /pers)

Turiştii trebuie:

 • Să nu deterioreze obiectele din dotarea Pensiunii în caz contrar aceştia datoreaza Pensiunii suma egală cu de 3 ori valoarea obiectului deteriorat şi manopera;
 • Să nu preia la plecare vreun obiect din dotare;
 • Să nu deranjeze liniştea celorlalţi clienţi între orele 22.00 – 8.30 şi 13.30 – 16.30;
 • Să nu lase copiii nesupravegheaţi, să nu ţipe, să nu alerge pe scări şi holuri .
 • Să anunţe cât de repede posibil orice defecţiune a aparatelor sau instalaţiilor din dotare;

Va rugam nu scoateti prosoape din camera, pentru piscina sunt disponibile prosoape gratuit la receptie. De asemenea, nu folosiţi prosoapele pentru: şters părul vopsit, pentru demacheat, curaţat încălţămintea, geamantanele, pardoseala etc. Orice prosop sau lenjerie deteriorată astfel se va plăti – 50 ron prosop mic ,100 ron prosop mare, 150 ron lenjeria

 • Orice accident produs ca urmare a utilizării necorespunzătoare a obiectelor din dotare sau nerespectării prezentului regulament nu este responsabilitatea noastră.
 • De asemenea, orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiiilor nu este responsabilitatea noastră.
 • Pensiunea nu işi asumă responsabilitatea pentru maşinile din parcarea privată şi pentru obiectele lăsate în interiorul acestora.
 • Interzis accesul cu consumatori electrici mari, reşouri, radiatoare, fierbătoare în pensiune;
 • Gunoiul şi resturile menajere se vor depozita în saci menajeri, care se pot procura de la recepţie, sau în coşurile de gunoi amplasate in pensiune;
 • Nu aruncaţi în WC obiecte care ar putea conduce la avarierea staţiei de colectare a rezidurilor;
 • Va rugam nu lasati in balcon taburetii, noptiere sau alte obiecte din camera.
 • Fumatul in camera este strict interzis, utilizati scrumiera pentru a fuma pe balcon.

Acest regulament vine în întâmpinarea aşteptărilor turiştilor noştri, fiind intocmic in urma antecedentelor . În cazul nerespectării lui, ne rezervăm dreptul interzicerii accesului în incinta pensiunii.

       Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă dorim un sejur cât mai plăcut !

 

 

 

Servicii

Pensiunea Fish Valley vine in intampinarea clientilor cu servicii ireprosabile:

 

 • cazare clasificata la 3 stele
 • restaurant-bar
 • acces la utilitati moderne
 • organizari evenimente
Evenimente
Pensiunea Fish Valley va pune la dispozitie cele mai bune solutii pentru eventimentele dvs.:

 • team building
 • conferinte
 • petreceri private
 • evenimente speciale
Contact

Adresa: Str. Campul lui Neag, Nr. 188 A, Uricani, Hunedoara

Telefon: 0770 906 061

E-mail: contact@fishvalley.ro

Copyright © 2015+ Pensiunea Fish Valley
Webdesign by White Pyramid SRL