Locul ideal de schimbat idei

Servicii

 

Restaurant – Unica sala de mese a zonei, decorat in stil modern, imbina spatiile oferind intimitate si confort. Pensiunea Fish Valley va pune la dispozitie o sala de mese si un foisor generos. Se pot servi meniuri cu specific romanesc, iar maestrii bucatari va vor rasfata cu specialitati traditionale. Sala noastra de mese are la baza bucataria traditionala oferind de asemenea servicii la solicitarea clientilor pentru diverse ocazii si evenimente festive.

 

Foisor rustic

Foisorul din lemn de brad cu o capacitate de peste 50 de locuri poate gazdui mese festive sau cine campenesti pe intreg sezonul cald oferidu-ti posibilitatea sa petreci intro-o armonie deplina cu natura.

 

Piscina exterioara
Cufundati-va in apa piscinei noastre spectaculoase, pentru a trai superlativul experientei in materie de relaxare. Un binemeritat ragaz la piscina , va va convinge definitiv ca ati facut cea mai buna alegere  preferand sejurul la munte, in locul vacantei anuale la mare.

Pentru ca piscina are vedere catre munte, va veti pierde cu siguranta in apa care reflecta in mod spectaculos frumusetile naturii care va inconjoara. Veti trai astfel experienta de a va cufunda la propriu in peisajul montan, dublat in oglinda apei. In timp ce sunteti furat de priveliste, puteti sa va bucurati de o bautura rece servita direct in apa.

Asezati-va confortabil intr-un sezlong de pe   terasa exterioara, pentru a va bucura in continuare de peisaj, de aerul curat si de razele imbietoare ale soarelui de munte, ideale pentru un bronz rezistent.

 

Sala de divertisment

Atunci cand vremea de afara este neprielnica sau la finalul unei zile pline petrecute la Fish Valley, fie ca vorbim de plimbare prin zapada,ski, sanius sau de drumetii, excursii, cateva momente de relaxare sunt bine-venite. De aceea ne gandim constant la modalitatile in care putem imbunatatii sejurul dumneavoastra, astfel am deschis zona de divertisment de la subsolul pensiunii, un loc special in care puteti beneficia de urmatoarele jocuri interactive:
Xbox , table, remi, tenis de masa, darts, diverse jocuri de societate, etc.

 

Conferinte la Fish Valley

Sala de conferinte de la Pensiunea Fish Valley are o capacitate de pana la 40 de locuri si reprezinta un spatiu ideal pentru organizarea de conferinte, simpozioane, intalniri de afaceri, seminarii, instruiri practice, cursuri la sala, team-building si orice alte evenimente potrivite afacerii dumneavoastra. Sala de conferinta este dotata cu  videoproiector, ecran de protectie, flipchart & marker, laptop conectat la videoproiector si internet.

 

 

 

Ski la Straja

In perioada de iarna Pensiunea Fish Valley va poate asigura transportul pana la partiile de la Straja, aflata la o distanta relativ mica (15 km).

In Straja sunt amenajate 12 pârtii de schi ce însumează aproximativ 26 km de domeniu schiabil. Cea mai lungă pârtie de ski din țară este Pârtia Straja (8,1 km).

 

Activitati Indoor

La finalul unei zile pline petrecute la Pensiunea Fish Valley, fie ca vorbim de plimbare prin zapada, ski, sanius, excursii sau de drumetii, cateva momente de relaxare sunt bine-venite. De aceea ne gandim constant la modalitatile in care putem face din sejurul dumneavoastra unul plin de veselie entuziasm si buna dispozitie. Astfel am deschis o zona de divertisment si un loc special in care puteti beneficia de urmatoarele jocuri interactive: Xbox , table, remi, tenis de masa, darts, etc.

 

Activitati Outdoor

Avem posibilitatea de a va oferi activitati outdoor specifice (Offroad cu atv sau masini 4X4, Tiroliana pe deasupra barajului, ture de trekking,Pendulum jump, Ski Straja ,etc.), la un tarif special de grup, impreuna cu partenerii nostri Clubul Alpin Valea Jiului .

Organizam si excursii !
Fish Valley isi propune sa valorifice potentialul muntilor Retezat, de aceea am creat special pentru dumneavoastra un pachet care include excursii printre care:

Ture de trekking Retezatul Mic; in special ture de o zi.

Trasee – Cheile Butii – Plesa – Piule – Cabana Buta – Cheile Butii – 8 ore

– Scorota – Piatra Iorgovanului – Campusel – 6 ore

– Campusel – Piatra Iorgovanului – Soarbele – Paltinul – Campusel – 6 ore

– Creasta Oslea – 5 ore

Esti pasionat de pescuit ?

In imediata apropiere a pensiunii Fish Valley pe o raza de pana la 20 de km intalniti posibilitati de pescuit in ape de munte exceptionale. Pe acesata raza de 20 de km se afla Barajul Valea de Pesti (100 m), raul Valea de Pesti (100 m),Raul Jiul de Vest (2 km),Barajul Campul lui Neag (3 km),Paraul Buta (7 km),Barajul Gura Apelor (20 km) in care poti pescui in special pastrav de mai mult categorii, dar si lipan, clean, mreana sau caras.

Servicii

Pensiunea Fish Valley vine in intampinarea clientilor cu servicii ireprosabile:

 

  • cazare clasificata la 3 stele
  • restaurant-bar
  • acces la utilitati moderne
  • organizari evenimente
Evenimente
Pensiunea Fish Valley va pune la dispozitie cele mai bune solutii pentru eventimentele dvs.:

  • team building
  • conferinte
  • petreceri private
  • evenimente speciale
Contact

Adresa: Str. Campul lui Neag, Nr. 188 A, Uricani, Hunedoara

Telefon: 0731 787 441

E-mail: contact@fishvalley.ro

Copyright © 2015+ Pensiunea Fish Valley
Webdesign by White Pyramid SRL